De kers op je taart

Thermomix

De nieuw mixer

Hij bestaat al tientallen jaren, maar vooral de afgelopen tijd horen we de naam Thermomix steeds vaker in het land der culy’s galmen. Een keukenmachine met ruim 15 functies? Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. De Culy redactie werd nu echt nieuwsgierig en ging op zoek.
De Thermomix keukenmachine: wat is het en waar gebruik je het voor?
De Thermomix is geboren in Duitsland en wordt al sinds de jaren ’70 verkocht. Continu wordt het apparaat verbeterd en worden alle snufjes geoptimaliseerd. Met als resultaat de nieuwste versie, genaamd TM5. Uitgerust met onder andere een stomer, kom, weegschaal, thermostaat, en digitaal geheugen.
Wat je er precies mee kan? Praktisch alles. Van hakken tot pulseren, mengen tot kneden, stomen tot koken en van emulgeren tot schoonmaken (ook niet onbelangrijk). Thermomix draait er z’n elektrische hand niet voor om.
Ad Injection:random
 
 
Maak bijvoorbeeld mayonaise, tik een sabayon, draai vanille ijs, laat een stoofpotje sudderen of pocheer een mooi mootje zalm. Het enige wat het apparaat niet kan is bakken, braden en fruiten. Jammer, maar ach: hij kan zoveel anders.
Thermomix-TM5-512x469

PME Cursus

IN Limburg bij The Cakehouse in Heerlen kun je PME cursussen volgen! Rita van Frankfoort is PME Instructor en Wilton instructor.

Wilton

IN Limburg bij The Cakehouse in Heerlen kun je PME cursussen volgen! Rita van Frankfoort is PME Instructor en Wilton instructor.