5 november
Super gezellige Basis-opleiding voor beginnende advisers, wat een super-team!
Wil je ook advisor worden? Mail naar info@thecakehouse of bel/app 0031653775768
1 november
De nieuwe promotie voor de maand november!
19 oktober
Gezellige online workshop! Wil je meedoen? Laat het dan weten….

17 oktober
Komende zondag op 19 oktober om 10.00 uur is er een online workshop Italiaanse wintersoep maken'
Voor thermomix bezitters en hij is gratis!
4 oktober
Enchiladas met romige jalapeñosaus
Ingrediënten
100 g Manchego kaas, in blokjes
60 g ui
1 gepeld teentje knoflook
20 g olie
370 g kipfilet zonder bot en vel, in stukken gesneden
1 theelepel fijn zout
2 jalapeñopepers, zonder steel
250 g groene tomaten, in vieren gesneden
170 g slagroom (minimaal 30% vet)
10 g koriander
260 g zure room
8 maïstortilla's
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de Manchego kaas in de mengkom en rasp deze 5 seconden op snelheid 5. Doe de kaas in een kom en zet apart.
Doe de ui, knoflook en olie in de mengkom en hak deze 5 seconden op snelheid 5.
Voeg de kip en een halve theelepel zout toe en bak 13 minuten op 120 °C op snelheid 1. Rasp de kip 10 seconden op snelheid 4. Doe de geraspte kip in een kom en zet apart.
Doe de jalapeñopepers, tomaat, slagroom, koriander en een halve theelepel zout in de mengkom, zonder deze af te wassen. Mix 15 seconden op snelheid 10 en bak 8 minuten op 100 °C op snelheid 2.
Voeg de zure room toe en mix 10 seconden op snelheid 6.
Bak de tortilla's in een koekenpan met antiaanbaklaag met een beetje olie. Vorm taco's van de geraspte kip en leg ze in een ovenschaal.
Giet de jalapeñosaus over de kippenchiladas en garneer met de geraspte Manchegokaas.
Bak 10 minuten (180 °C) of tot de enchiladas goudbruin zijn.
Serveer warm.
1 oktober
Maandaanbieding oktober
De cutter plus spiraliser met de TM7 voor 1599,00 i.p.v. 1698,00
Mail, bel of app voor een demo of bestelling!
info@thecakehouse.nl
0653775768
Of gebruik het formulier
21 september
Een super lekker en gezond recept!
Wil je een demo? Gebruik dan het aanvraag demo formulier!
Aubergine-ragout met burrata
Ingrediënten
Italiaanse burrata kaas
(150 g per stuk), uitgelekt
4 balletjes
Rode chilipeper, vers
schoongemaakt, zaadlijsten verwijderd, in stukjes gesneden
1
peper, gemalen
plus 2 snufjes voor de ragout
½ tl
teentje knoflook
1
verse bosui
3 mm in plakjes
1
olijfolie
plus 4 tl om in te vetten
40 g
aubergine
3 cm in blokjes
400 g
uien
in partjes gesneden
200 g
tomatensaus uit blik, met ui en knoflook ('tomato frito')
400 g
basilicumblaadjes, vers
gesneden, plus een paar extra voor garnering
6 - 8
zout
1 snufje
honing
4 tl.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 °C. Leg 4 stukken bakpapier op een werkblad. Leg een bol burrata in het midden van elk stuk bakpapier en zet apart.
Doe de chilipeper, paprika en knoflook in een mengkom en hak ze 4 seconden/snelheid 7. Verdeel het mengsel over de burrataballetjes en garneer met fijngesneden lente-ui. Besprenkel elke burrata met 1 tl olijfolie. Doe elk bakpapier in een zakje en leg de 4 zakjes op een bakplaat.
Plaats de kom in de oven en bak 20 minuten (150 °C). Ga intussen verder met het recept. Spoel de mengkom om en droog deze af.
Doe 20 g olijfolie en de aubergines in een mengkom en stel de temperatuur in op aanbraden. Haal ondertussen, na de baktijd in de oven, de bakplaat met de zakjes eruit en zet ze opzij, aangezien ze gesloten zijn. Doe de gebakken aubergines in een kom en zet apart. Doe de resterende 20 g olijfolie en de uien in de mengkom en zet de stand aanbraden . Meng goed met de spatel en hak 4 sec./snelheid 5. Doe de saus in de kom met de aubergines en zet apart.
Doe de tomatensaus en de fijngehakte basilicumblaadjes in de mengkom en zet de stand Warmhouden op /90 °C/snelheid 2.
Voeg de apart gehouden aubergines en uien, het zout en de resterende 2 snufjes peper toe en bak 15 min./100 °C//snelheid 1. Verdeel de ragout over 4 borden en garneer elk met een gegrilde burrata, besprenkeld met 1 theelepel honing. Garneer de borden met een paar verse basilicumblaadjes en serveer.
Tips
Voor het serveren kun je ook garneren met een paar geroosterde pijnboompitten.
Je kunt de burrata ook overslaan en hem vers op elk bord serveren, over de aubergineragout.
4 september
Zoals de meesten van jullie weten, ben ik enthousiast over koken met de Thermomix
Deze maand is Vorwerk (de eigenaar van Thermomix) een fantastische wervingscampagne gestart om beginnende adviseurs te helpen hun apparaten gemakkelijk te verdienen.
Om je apparaat te verdienen, hoef je slechts 4 apparaten te verkopen in een periode van 90 dagen
Zo werkt het:
- Meld je aan bij The Cakehouse
- Je krijgt een demonstratie
- Je ontvangt je Thermomix TM7 versneld
- Verwacht training en ondersteuning bij The Cakehouse
- 1 training bij Vorwerk
- Verkoop 4 apparaten en verdien je Thermomix gratis in 90 dagen 🎉
- Verdien daarna commissie op alle verkopen
Thermomix-adviseur worden is de beste part-time baan. Wat je erin stopt, krijg je terug. Je bent niet gebonden aan verkoopdoelen of deadlines. Zodra je je hebt aangemeld, bepaal je zelf hoeveel tijd je aan de Thermomix besteedt. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen, behalve aan jezelf (wees je eigen baas)
De TM7 is enorm populair, vooral met de nieuwste ontwikkeling om mensen te helpen minder bewerkt voedsel te eten. De technologische upgrade is ongelooflijk en je kunt fantastische maaltijden bereiden.
Geïnteresseerd…?
Ik help je graag op weg met je eigen Thermomix-reis Het is een geweldige manier van koken en een geweldige en ondersteunende community om bij betrokken te raken!
Neem contact op voor meer informatie!
Mail: info@thecakehouse.nl
Telnr.: 0653775768
2 september
Op 4 september komt er een grote update voor de TM7.
29 augustus
Super gezellige Pizza workshop met de Thermomix!

18 augustus
Heerlijk en makkelijk recept voor de Thermomix
https://cookidoo.be/recipes/recipe/nl-BE/r54763
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
4.566 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
70 g Parmezaanse kaas
in stukjes (3 cm)
100 g chorizosalami
in plakjes (1 cm)
100 g prosciutto crudo
in blokjes (1 cm)
120 g uien
gehalveerd
30 g extra vierge olijfolie
400 g tomatenpulp uit blik
(met sap)
½ theelepel zout
600 g water
½ theelepel gedroogde oregano
350 g penne rigate
of een andere soort korte, geribbelde pasta
Bereiding
Doe de Parmigiano Reggiano in de mengkom en rasp: 10 sec./snelheid 10. Doe over in een kom en zet apart.
Doe de ham en salami in de mengkom en hak: Turbo 0,5 sec. 6-8 keer. Doe over in een kom en zet apart.
Doe de uien en extra vierge olijfolie in de mengkom en hak: 4 sec./snelheid 5. Breng op smaak: 7 min./120 °C/snelheid 1.
Voeg de tomaat (met sap) toe en kook: 6 min./120 °C/snelheid 1.
Voeg de gehakte ham en salami, zout, oregano en water toe en kook: 4 min./100 °C/snelheid 1. 1.
Voeg de penne rigate toe en kook volgens de aangegeven tijd op de verpakking op 100 °C//snelheid 1, of tot al dente. Serveer direct, bestrooid met de apart gehouden geraspte Parmigiano Reggiano. Tips
Als u verse tomaten gebruikt, hak ze dan na stap 3 fijn: 4 seconden/snelheid 6. Ga verder zoals aangegeven in het recept.
Verdeel de pasta over een bakplaat, bestrooi met 50 g geraspte Parmezaanse kaas en gril in een voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
Eventueel 1 rood pepertje toevoegen
Link cookidoo: https://cookidoo.be/recipes/recipe/nl-BE/r54763
9 augustus

9 augustus
Levertijd TM7 Verkort naar 4/5 weken!!!
2 augustus
TM7 demo, kind kan de was doen!!!
16 juli
Amandine aux abricots
Ingrediënten
Het deeg
100 g fijne kristalsuiker
125 g ongezouten boter
en een beetje voor de bakvorm
1 ei
250 g tarwebloem
en een beetje voor de bakvorm
1 snufje zout
De vulling
100 g ongezouten boter
2 eieren
120 g gemalen amandelen
120 g fijne kristalsuiker
1 el rum
1000 g verse abrikozen
gehalveerd en ontpit
125 g amandelschaafsel
Bereiding
Het deeg
Doe de suiker in de kom en mix 10 seconden op snelheid 10. Schraap de randen van de kom schoon met de spatel.
Voeg de boter, het ei, de bloem en het zout toe en mix 40 seconden op snelheid 6. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkblad, rol het tot een bal en wikkel het in plasticfolie. Zet het 30 minuten in de koelkast. Maak de kom schoon en droog.
Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 6-7). Beboter en bestuif een taartvorm van 24 cm (Ø 9,5") met boter en bloem.
Rol het deeg met een deegroller uit op een met bloem bestoven werkblad tot een dikte van een halve centimeter en bekleed de voorbereide vorm ermee.
De vulling
Doe de boter, eieren, gemalen amandelen, suiker en rum in de kom en meng 20 seconden/snelheid 6. Verdeel het mengsel over de taartbodem en leg de abrikozen er dakpansgewijs bovenop. Bak 20 minuten op 200 °C. Haal de taart uit de oven, bestrooi met amandelschaafsel en bak nog 5 minuten op 200 °C om de amandelen te bruinen. Serveer de amandine warm of koud.
6 juli
Wil je de Thermomix advisors team Limburg ontmoeten?
Ga dan naar Team Limburg/ Meet the advisors
23 juni
Een geweldige Italiaans Cookidoo recept voor de thermomix!!!
Boek een demo als je wilt kennismaken met de TM7
Risotto carciofi e speck
Ingrediënten
50 g Parmigiano-Reggiano kaas
in stukjes (3 cm)
50 g sjalotten
in stukjes
30 g extra vierge olijfolie
100 g spek in blokjes
150 g artisjokken
(300 g indien schoongemaakt) en in partjes
320 g Carnarolirijst
60 g droge witte wijn
740 g heet water (niet kokend)
1 groentebouillonblokje
1 volle theelepel groentebouillonblokje
½ - 1 theelepel zout
naar smaak
30 g boter
Bereiding
Doe de Parmigiano Reggiano in de kan en rasp: 7 sec./snelheid 10. Doe over in een kom en zet apart.
Doe de sjalot in de kan en snipper: 5 sec./snelheid 5. Verzamel de sjalot op de bodem met de spatel.
Voeg de extra vierge olijfolie, spek en artisjokken toe en breng op smaak: 3 min./120 °C//snelheid 1.
Voeg de rijst toe en rooster: 3 min./100 °C//snelheid 1 (zonder de maatbeker). Voeg de witte wijn toe en mix zonder maatbeker: 1 min./100 °C//snelheid 1.
Voeg het water, het bouillonblokje en het zout toe en meng grondig met de spatel om de rijst los te maken. Kook: 12 min./100 °C//snelheid 1.
Meng de rijst met de spatel en 15 g boter. Zet de geraspte Parmezaanse kaas apart en serveer direct.
15 juni
Onze advisor Lulu heeft haar planning klaar!

Wees een van de eersten met de nieuwe TM7
Het is zover de eerste TM 7 komen eraan en jij kunt hem eerder krijgen dan iedereen
Hoe?
Wordt Thermomix advisor en profiteer van deze exclusieve kans.
Alle voordelen op een rij:
1: Ontvang de TM 7 als een van de eersten.
2: Verdien je Thermomix (met 6 verkopen is hij van jou).
3: Je contract loopt slechts 3 maanden - zonder verplichtingen.
4: Maak je eerste verkoop in de 1e maand en je verdient de gratis Thermomix shopper!!
Wat moet je doen?
Slechts 1 maal een training volgen en je bent klaar om te beginnen.
Benieuwd? Neem contact op met mij en ik vertel je er alles over.
Rita van Frankfoort
0653775768
JOIN MY TEAM

15 februari
De nieuwe Thermomix TM7 komt er aan! Het best bewaarde geheim van Vorwerk.
De leveringen beginnen vanaf 2 de helft april. Je kunt wel al pre-orderen….
Wil je hem bestellen mail: info@thecakehouse.nl of bel: 0653775768 voor meer informatie!



1 februari
De nieuwe maandaanbieding:
2 januari 2025
The next generation Thermomix advisors!!!

1 januari 2025
2 december
Een super gezellige Thermomix Gift workshop voor de feestdagen! Wat was het weer ontzettend leuk!! Wil je een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl of bel: 0653775768






1 december
De nieuwe maandaanbieding voor de Thermomix!
App of mail als je wilt kennismaken!

4 november
Nog even het ijs maken met de thermomix!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Dus8PXkmmIA
1 november
De Thermomix maandaanbieding voor November!!
Ben je geïnteresseerd? Boek een demo!
info@thecakehouse.nl

26 oktober
Klaar voor de Tartelettes!!!
19 oktober
Zaterdag 30 november gaan we leuke gifts maken met de Thermomix. Iedereen kan meedoen. Mail naar info@thecakehouse.nl
13 oktober
Zaterdag 26 oktober gaan we het tartelette avontuur aan met de thermomix!
Getest en goedgekeurd!
Wil je nog meedoen? Stuur een berichtje naar info@thecakehouse.nl


11 oktober
Een super gezellige loempia met dip Thermomix demo!!


29 september
Zaterdag 26 oktober worden er kartelets gemaakt. Wie kan ze nu weerstaan? We gaan werken met de Thermomix maar je hoeft hem niet te hebben. Ideaal om hem te leren kennen. Het is een demo/ hands-on en de prijs is 17,50 p.p
Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar: info@thecakehouse.nl
20 september
De zomer loopt op z'n eind en we gaan weer met de Thermomix aan de slag.
Deze keer worden het heerlijke loempia's met een supere lekere zoetzure dipsaus.
Zaterdag 5 oktober /start om 13.00 uur tot ca. 16.00 uur/ prijs is 17,50 p.p
Je hoeft geen Thermomix te hebben om deze leuke demo-hands-on mee te doen en erg leuk om kennis te maken met de Thermomix.
18 juni
Wegens verbouwing is de winkel gesloten.
Workshops en cursussen gaan gewoon door…
28 mei
Thermomix ijs-workshop, was was hij weer super gezellig!


24 mei
Wegens verbouwing alleen op afspraak open!
9 maart
Zaterdag 15 juni gaan we heerlijke vlaaien bakken! Heb je geen Thermomix? Geen probleem er staan er hier en je kunt op een leuke manier deze machine kennen.Wil je meedoen stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
Thermomix Sous-Vide koken. Leer deze fantastische manier van garen kennen met de Thermomix op zaterdag 20 april. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
We gaan met z'n alle verschillende soorten ijs maken die we er na gezellig gaan proeven. Pure ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en de mogelijkheden zijn oneindig. We werken met kleine groepjes. Je hoeft geen thermomix te hebben om mee te doen aan deze workshop.
Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl
Zaterdag 25 juni om 13.00 uur
10 januar
Vrijdag 11 januari gesloten wegens meeting!
5 jan
Macaron workshop op zaterdag 17 februari!
7 december
Komende vrijdag en zaterdag wegens Kerstmarkt gesloten!
7 november 2023
Komende vrijdag 10 november zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten!
25 oktober
PME Sugar Paste met certificaat!
PME Sugar Paste: Donderdag middag start 8 januari vanaf 14.00 uur tot ca. 17.00 uur
Donderdag 30-11-23 14.00-17.00
Donderdag 14-12-23 14.00-17.00
Donderdag 21-12-23 14.00-17.00
Maandag 08-01-24. 13.00-16.00
Maandag 22-01-24. 13.00-16.00
Maandag 29-01-24. 13.00-16.00
Maandag 12-02-24. 13.00-16.00
Kijk voor PME voor meer informatie! Wil je je skills naar een hoger niveau tillen is dit je kans.
Schrijf je in via info@thecakehouse.nl
Of
Tel.nr. 0653775768
15 oktober
Het resultaat van een super gezellige Limburgse vlaaien bak workshop!

5 oktober
Binnenkort weer een workshop slagroomtaart maken met behulp van de Thermomix! Ook zonder Thermomix kun je deze meedoen!
1 oktober
15 september
Zaterdag 14 oktober: Workshop Limburgse vlaaien m.b.v. de thermomix. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl of stuur een berichtje naar 0653775768.
Ook als je geen thermomix hebt is hij super om mee te doen……
Deze is helaas vol. Wil je de volgende keer mee doen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl

15 september
Vrijdag 15 september vanaf 11.30 tot 13.00 gesloten wegens tandarts bezoek!
13 juli
We hebben vanaf 20 juli t/m 26 augustus zomervakantie. Mocht je iets nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen. Indien we thuis zijn doen we graag voor je open!
12 juli
Zaterdag 15 juli i.v.m. inkoop gesloten!
15 juni
Morgen 16 juni zijn we de hele dag gesloten!
11 juni
Zoveel jaar geleden en nog steeds zo gaaf….

24 april
Voor wie de thermomix wil aanschaffen en liever gespreid betaald…

22 april
Zaterdag 22 april zijn we vanaf 14.00 uur gesloten!
21-april
Goed nieuws! De Thermomix kun je nu kopen met 60 dagen betaling via Klarna. Mail naar info@thecakehouse.nl voor mee informatie!
15 april
De workshop botercreme bloemen!



29 maart
In love met de thermomix
20 maart
Zaterdag 1 april thermomix workshop chocolade!
14 maart
Komende zaterdag( 18 maart) zijn wij vanaf 13.30 uur open!
10 maart
Op zoek naar een leuk team-of vrienden/vrienden uitje? Met z'n allen iets lekkers maken met de Thermomix, super gezellig en leerzaam. Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768 voor de mogelijkheden…..
8 maart
PME sugar Paste examen! Zooo trots…..




5 maart
Afgelopen zaterdag een super gezellige Thermomix workshop gehad in Heerlen het mooie Nederlandse Limburg
Heel erg bedankt meiden!
Wil je ook een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl







5 februari
In de weer met tasjes, de volgende les van P.M.E. sugar paste. It's all about cake....



1 februari
Komende vrijdag, 3 februari, gesloten wegens meetings............
Januari
En weer een super gezellige butter creme workshop!
.
.
. 
.

.
30 oktober
Een super gezellige Thermomix demo!


9 oktober
Ook nog een goede reden om verliefd te worden op de thermomix!
Wil je een demonstratie? Bel dan 0653775768 of mail info@thecakehouse.nl
8 oktober
Een schattig taartje met passievrucht en framboos en chocolade ganache bloemen!



14 september
Wat als je zoveeeeel druiven hebt? Lekkere en gezonde sap maken in de Thermomix!
Een werkje van niets!


13 september
Wil je een ontzettend gave cursus volgen en heel veel leren over fondant en taart decoreren? Volg dan de PME SugarPaste cursus met certificaat!

25 augustus
24 augustus
Maandag 5 augustus start er weer een PME SugarPaste cursus! Wil je je ontwikkelen zorg dan dat je erbij bent en geef je snel op!
Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768
11 juli
We zijn vanaf 29 juli t/m 30 augustus zijn we gesloten. Heeft u wat nodig? U kunt altijd mailen, bellen of appen. Indien we er zijn doen we graag voor u open!
27 juni
5 September start er een PME sugar Paste cursus. Zoek je een allround cursus waar alles rondom fondant aan bod komt dan is dit dit je cursus.
Super leuk om te doen en je leert er ontzettend veel en hij is ook nog met certificaat!
30 mei
Komende vrijdag, 3 juni, zijn we gesloten!
Zaterdag zijn we er weer!
12 mei
Wist je dat het ook mogelijk is om privé workshops te boeken?
Mail: info@thecakehouse.nl voor de mogelijkheden
18 april
Wil je leren strak afsmeren? Donderdag 21 april om 10.00 uur kan dat!
Mail naar info@thecakehouse.nl voor meer info……
4 april 2021
Wil je meer uit je airbrush halen en iets heel nieuws proberen dan is dit je workshop. We gaan werken op een dummy maar je kunt ook op taart werken als je dat wilt, neem hem dan gevuld en strak gecrumbcoat mee.
De kleuren kun je zelf kiezen
Super om allemaal te leren!
Mail naar info@thecakehouse.nl als je mee wilt doen.
Zaterdag 16 april; 10.00-15.00 uur 95,00
31 maart
Thermomix baking skills Maandag 25 april om 14.00 uur
Prijs is 49,50 p.p.
We gaan aan de bak met behulp van de thermomix. We werken in een ontspannen gezellige sfeer en maken heerlijke amandel sprits, uienbrood en een Speculoos mouse taartje met gecaramelisseerde appel. We werken per 2 personen met een thermomix, het kan een TM5 of TM6 zijn. Iedereen neemt zijn creaties mee naar huis om met familie en vrienden ervan te genieten
Heb je geen thermomix maar wil je wel meedoen kan dit ook.
Min. 3 personen en Max 6 personen
30 maart
De Wilton Buttercream kanjers!
Proficiat allemaal!



13 februari
Nieuwe Wilton 1 en 2 datum!!
11 februari
Zaterdag 19 maart Thermomix workshop Tapas
17 januari 2022
Nieuwe workshop op zaterdag 5 maart!!!
Botercreme, airbrush en eetbaar kant
Mail naar info@thecakehouse.nl of bel 0643775768 als je mee wilt doen
7 december 21
Nieuwe datums wilton 1
4 december
PME Sugar Paste examen!
Wat een kanjers!


23 november
Vrijdag 26 november zijn we gesloten!
22-november
Spelen met macarons!
Passievrucht ganache met rode sinaasappelgel en capuccino ganache met praline!
19 november
Nieuwe workshop Korean buttercreme!
15 oktober
Op donderdag 18 november start er weer een nieuwe Wilton Buttercream, wil je meedoen mail dan naar Info@thecakehouse.nl
4 oktober 2021
Heb je zin om een eclairs te bakken als een pro? Maandag 8 november staat er een workshop mineclairs gepland. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl

4 september
Zaterdag 2 oktober start en weer een PME sugar Flowers

21-augustus
Binnenkort start de Wilton 3 fondant op woensdag
We gaan weer langzaam beginnen
Carrotcake, sinaasappel/mango confit, gecarramelliseerde pecan noten, yogurtmouse en witte chocolade!
19 juli 2021
Wij zijn vanaf maandag 26 juli tot zaterdag 21 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Mocht u dringend wat nodig hebben dan kunt u altijd appen of bellen indien we thuis zijn doen we graag open.
27 april
Siciliaanse cannoli gemaakt! Gedraaid in de amandel, gefrituurd in canola olie , gebrushed met honing. De vulling is ricotta met mascapone, sinaasappel, pistache en pure chocolade stukjes. Het glijdt gelijk naar je heupen maar lekker is het
16 april
Nieuwe workshop in de maak!
Wil je meedoen mail dan naar info@thecakehouse dan krijg je als eerste de datum wanneer we weer mogen…
19 maart 2021
Weer een nieuwe gave workshop! Als Covid-19 het toelaat ….
5 maart 2021
Zandkoekjes met kokos, niet normaal zo lekker….
2 maart 2021
Aan de bak dan maar, ik voel een workshopje aankomen.
Zulke lekkere cakejes……
Pistache, hazelnoot, amandel cakejes met verse framboosjes en een abrikozen-rum glazuur.
22 februari 2021
Voor een super lief klein mensje…..
8 februari 2021
Mini tarteletjes gemaakt met de thermomix. De beste banketbakkersroom tot nu toe. Kijk bij de recepten als je het wilt proberen!

Zaterdag 6 februari 2021
Bij recepten voor de thermomix toegevoegd: Napolitaanse cake.
Echt heel makkelijk en super lekker. Alleen niet ongeduldig zijn zoals ik en gaan snijden voordat de glazuur uitgehard is.
Heb je nog vragen mail dan gerust.
Zaterdag 29 januari
Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de cursussen en workshops!
Woensdag 20 januari
Hazelnootsponge, home-made praline, caramel, frisse kersen, praline botercreme,.