The Cakehouse

Let's try something new!





5 november



Super gezellige Basis-opleiding voor beginnende advisers, wat een super-team!


basis opleiding 13 2




Wil je ook advisor worden? Mail naar info@thecakehouse of bel/app 0031653775768



1 november

De nieuwe promotie voor de maand november!


574275989_10164281130157743_6304036820977557343_n



19 oktober


Gezellige online workshop! Wil je meedoen? Laat het dan weten….


thermomix online soep




thermomix online soep 2



thermomix online soep 3




17 oktober



Komende zondag op 19 oktober om 10.00 uur is er een online workshop Italiaanse wintersoep maken'
Voor thermomix bezitters en hij is gratis!


44ff10c5-99fc-4af6-a853-bb91b9f93b37.jpg



4 oktober



76C3FC00-AE42-48A2-8FC3-2DD67645A042.jpg



Enchiladas met romige jalapeñosaus

 

Ingrediënten
 
100 g Manchego kaas, in blokjes
 
60 g ui
 
1 gepeld teentje knoflook
 
20 g olie
 
370 g kipfilet zonder bot en vel, in stukken gesneden
 
1 theelepel fijn zout
 
2 jalapeñopepers, zonder steel
 
250 g groene tomaten, in vieren gesneden
 
170 g slagroom (minimaal 30% vet)
 
10 g koriander
 
260 g zure room
 
8 maïstortilla's
 
 
Bereiding
 
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de Manchego kaas in de mengkom en rasp deze 5 seconden op snelheid 5. Doe de kaas in een kom en zet apart.
Doe de ui, knoflook en olie in de mengkom en hak deze 5 seconden op snelheid 5.
Voeg de kip en een halve theelepel zout toe en bak 13 minuten op 120 °C op snelheid 1. Rasp de kip 10 seconden op snelheid 4. Doe de geraspte kip in een kom en zet apart.
Doe de jalapeñopepers, tomaat, slagroom, koriander en een halve theelepel zout in de mengkom, zonder deze af te wassen. Mix 15 seconden op snelheid 10 en bak 8 minuten op 100 °C op snelheid 2.
Voeg de zure room toe en mix 10 seconden op snelheid 6.
Bak de tortilla's in een koekenpan met antiaanbaklaag met een beetje olie. Vorm taco's van de geraspte kip en leg ze in een ovenschaal.
Giet de jalapeñosaus over de kippenchiladas en garneer met de geraspte Manchegokaas.
Bak 10 minuten (180 °C) of tot de enchiladas goudbruin zijn.
Serveer warm.


1 oktober

Maandaanbieding oktober

De cutter plus spiraliser met de TM7 voor 1599,00 i.p.v. 1698,00

Mail, bel of app voor een demo of bestelling!

info@thecakehouse.nl
0653775768

Of gebruik het formulier


557634158_10164129296987743_6246417552732238391_n


21 september



Een super lekker en gezond recept!


Wil je een demo? Gebruik dan het aanvraag demo formulier!



d12f229af8c48a19cfb633ca40eec3c0331565f6





Aubergine-ragout met burrata
 
Ingrediënten
 
Italiaanse burrata kaas
(150 g per stuk), uitgelekt
4 balletjes
 
Rode chilipeper, vers
schoongemaakt, zaadlijsten verwijderd, in stukjes gesneden
1
 
peper, gemalen
plus 2 snufjes voor de ragout
½ tl
 
teentje knoflook
1
 
verse bosui
3 mm in plakjes
1
 
olijfolie
plus 4 tl om in te vetten
40 g
 
aubergine
3 cm in blokjes
400 g
 
uien
in partjes gesneden
200 g
 
tomatensaus uit blik, met ui en knoflook ('tomato frito')
400 g
 
basilicumblaadjes, vers
gesneden, plus een paar extra voor garnering
6 - 8
 
zout
1 snufje
 
honing
4 tl.
 
 
Bereiding
 
Verwarm de oven voor op 150 °C. Leg 4 stukken bakpapier op een werkblad. Leg een bol burrata in het midden van elk stuk bakpapier en zet apart.
Doe de chilipeper, paprika en knoflook in een mengkom en hak ze 4 seconden/snelheid 7. Verdeel het mengsel over de burrataballetjes en garneer met fijngesneden lente-ui. Besprenkel elke burrata met 1 tl olijfolie. Doe elk bakpapier in een zakje en leg de 4 zakjes op een bakplaat.
Plaats de kom in de oven en bak 20 minuten (150 °C). Ga intussen verder met het recept. Spoel de mengkom om en droog deze af.
Doe 20 g olijfolie en de aubergines in een mengkom en stel de temperatuur in op aanbraden. Haal ondertussen, na de baktijd in de oven, de bakplaat met de zakjes eruit en zet ze opzij, aangezien ze gesloten zijn. Doe de gebakken aubergines in een kom en zet apart. Doe de resterende 20 g olijfolie en de uien in de mengkom en zet de stand aanbraden . Meng goed met de spatel en hak 4 sec./snelheid 5. Doe de saus in de kom met de aubergines en zet apart.
 
Doe de tomatensaus en de fijngehakte basilicumblaadjes in de mengkom en zet de stand Warmhouden op /90 °C/snelheid 2.
 
Voeg de apart gehouden aubergines en uien, het zout en de resterende 2 snufjes peper toe en bak 15 min./100 °C//snelheid 1. Verdeel de ragout over 4 borden en garneer elk met een gegrilde burrata, besprenkeld met 1 theelepel honing. Garneer de borden met een paar verse basilicumblaadjes en serveer.
 
Tips
 
Voor het serveren kun je ook garneren met een paar geroosterde pijnboompitten.
Je kunt de burrata ook overslaan en hem vers op elk bord serveren, over de aubergineragout.




4 september




C1839BF2-FBA8-4950-AC68-F34C8CCB96C7


 
Zoals de meesten van jullie weten, ben ik enthousiast over koken met de Thermomix
Deze maand is Vorwerk (de eigenaar van Thermomix) een fantastische wervingscampagne gestart om beginnende adviseurs te helpen hun apparaten gemakkelijk te verdienen.
 
Om je apparaat te verdienen, hoef je slechts 4 apparaten te verkopen in een periode van 90 dagen
Zo werkt het:
- Meld je aan bij The Cakehouse
- Je krijgt een demonstratie
- Je ontvangt je Thermomix TM7 versneld
- Verwacht training en ondersteuning bij The Cakehouse
- 1 training bij Vorwerk
- Verkoop 4 apparaten en verdien je Thermomix gratis in 90 dagen
🎉
- Verdien daarna commissie op alle verkopen
 
Thermomix-adviseur worden is de beste part-time baan. Wat je erin stopt, krijg je terug. Je bent niet gebonden aan verkoopdoelen of deadlines. Zodra je je hebt aangemeld, bepaal je zelf hoeveel tijd je aan de Thermomix besteedt. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen, behalve aan jezelf (wees je eigen baas)
 
De TM7 is enorm populair, vooral met de nieuwste ontwikkeling om mensen te helpen minder bewerkt voedsel te eten. De technologische upgrade is ongelooflijk en je kunt fantastische maaltijden bereiden.
Geïnteresseerd…?
 
Ik help je graag op weg met je eigen Thermomix-reis Het is een geweldige manier van koken en een geweldige en ondersteunende community om bij betrokken te raken!
Neem contact op voor meer informatie
!
Mail: info@thecakehouse.nl
Telnr.: 0653775768



2 september





Op 4 september komt er een grote update voor de TM7.






29 augustus




Super gezellige Pizza workshop met de Thermomix!


537897661_3726883250777743_4026463221056368683_n


537227284_3726883040777764_2641498589836229456_n



18 augustus


Heerlijk en makkelijk recept voor de Thermomix

311618a0-da08-4240-a637-b0778a85eb47.jpg



https://cookidoo.be/recipes/recipe/nl-BE/r54763

 
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
 
4.566 beoordelingen
 
Voorbereiding. 15min
 
Totaal 45min
 
4 porzioni
 
 
 
Ingrediënten
 
70 g Parmezaanse kaas
in stukjes (3 cm)
 
100 g chorizosalami
in plakjes (1 cm)
 
100 g prosciutto crudo
in blokjes (1 cm)
 
120 g uien
gehalveerd
 
30 g extra vierge olijfolie
 
400 g tomatenpulp uit blik
(met sap)
 
½ theelepel zout
 
600 g water
 
½ theelepel gedroogde oregano
 
350 g penne rigate
of een andere soort korte, geribbelde pasta
 
 
Bereiding
 
Doe de Parmigiano Reggiano in de mengkom en rasp: 10 sec./snelheid 10. Doe over in een kom en zet apart.
Doe de ham en salami in de mengkom en hak: Turbo 0,5 sec. 6-8 keer. Doe over in een kom en zet apart.
Doe de uien en extra vierge olijfolie in de mengkom en hak: 4 sec./snelheid 5. Breng op smaak: 7 min./120 °C/snelheid 1.
Voeg de tomaat (met sap) toe en kook: 6 min./120 °C/snelheid 1.
Voeg de gehakte ham en salami, zout, oregano en water toe en kook: 4 min./100 °C/snelheid 1. 1.
Voeg de penne rigate toe en kook volgens de aangegeven tijd op de verpakking op 100 °C/
/snelheid 1, of tot al dente. Serveer direct, bestrooid met de apart gehouden geraspte Parmigiano Reggiano. Tips
 
Als u verse tomaten gebruikt, hak ze dan na stap 3 fijn: 4 seconden/snelheid 6. Ga verder zoals aangegeven in het recept.
Verdeel de pasta over een bakplaat, bestrooi met 50 g geraspte Parmezaanse kaas en gril in een voorverwarmde oven tot ze goudbruin zijn.
 
Eventueel 1 rood pepertje toevoegen
 
Link cookidoo: https://cookidoo.be/recipes/recipe/nl-BE/r54763
 


9 augustus



Scherm­afbeelding 2025-08-09 om 12.45.33



9 augustus



Levertijd TM7 Verkort naar 4/5 weken!!!




2 augustus

TM7 demo, kind kan de was doen!!!

demo Lulu 1-8-

VIDEO-2025-07-31-19-29-36




16 juli

12AEF4D0-0772-421E-BA80-7B216402BABF.jpg

Amandine aux abricots

 

 
Ingrediënten
 
Het deeg
 
100 g fijne kristalsuiker
 
125 g ongezouten boter
en een beetje voor de bakvorm
 
1 ei
 
250 g tarwebloem
en een beetje voor de bakvorm
 
1 snufje zout
De vulling
 
100 g ongezouten boter
 
2 eieren
 
120 g gemalen amandelen
 
120 g fijne kristalsuiker
 
1 el rum
 
1000 g verse abrikozen
gehalveerd en ontpit
 
125 g amandelschaafsel
 
 
 
Bereiding
 
Het deeg
 
Doe de suiker in de kom en mix 10 seconden op snelheid 10. Schraap de randen van de kom schoon met de spatel.
Voeg de boter, het ei, de bloem en het zout toe en mix 40 seconden op snelheid 6. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkblad, rol het tot een bal en wikkel het in plasticfolie. Zet het 30 minuten in de koelkast. Maak de kom schoon en droog.
Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 6-7). Beboter en bestuif een taartvorm van 24 cm (Ø 9,5") met boter en bloem.
Rol het deeg met een deegroller uit op een met bloem bestoven werkblad tot een dikte van een halve centimeter en bekleed de voorbereide vorm ermee.
De vulling
 
Doe de boter, eieren, gemalen amandelen, suiker en rum in de kom en meng 20 seconden/snelheid 6. Verdeel het mengsel over de taartbodem en leg de abrikozen er dakpansgewijs bovenop. Bak 20 minuten op 200 °C. Haal de taart uit de oven, bestrooi met amandelschaafsel en bak nog 5 minuten op 200 °C om de amandelen te bruinen. Serveer de amandine warm of koud.



6 juli



Wil je de Thermomix advisors team Limburg ontmoeten?
Ga dan naar Team Limburg/ Meet the advisors




23 juni


Een geweldige Italiaans Cookidoo recept voor de thermomix!!!

Boek een demo als je wilt kennismaken met de TM7



692172ded3a2276367c831ea439f8ca045086432.jpg



Risotto carciofi e speck



Ingrediënten



50 g Parmigiano-Reggiano kaas
in stukjes (3 cm)

50 g sjalotten
in stukjes

30 g extra vierge olijfolie

100 g spek in blokjes

150 g artisjokken
(300 g indien schoongemaakt) en in partjes

320 g Carnarolirijst

60 g droge witte wijn

740 g heet water (niet kokend)

1 groentebouillonblokje
1 volle theelepel groentebouillonblokje

½ - 1 theelepel zout
naar smaak

30 g boter




Bereiding




Doe de Parmigiano Reggiano in de kan en rasp: 7 sec./snelheid 10. Doe over in een kom en zet apart.

Doe de sjalot in de kan en snipper: 5 sec./snelheid 5. Verzamel de sjalot op de bodem met de spatel.
Voeg de extra vierge olijfolie, spek en artisjokken toe en breng op smaak: 3 min./120 °C//snelheid 1.

Voeg de rijst toe en rooster: 3 min./100 °C//snelheid 1 (zonder de maatbeker). Voeg de witte wijn toe en mix zonder maatbeker: 1 min./100 °C//snelheid 1.
Voeg het water, het bouillonblokje en het zout toe en meng grondig met de spatel om de rijst los te maken. Kook: 12 min./100 °C//snelheid 1.
Meng de rijst met de spatel en 15 g boter. Zet de geraspte Parmezaanse kaas apart en serveer direct.


15 juni


Onze advisor Lulu heeft haar planning klaar!



VIDEO-2025-06-14-19-57-13


8 juni


498194375_3604363099696426_9086311818069563385_n
Thermomix Rum rozijnen koekjes! Echt geweldig lekker en zo snel gemaakt!
Bekijk dit heerlijke recept eens dat ik heb gevonden op:
Cookidoo®: Cookies rhum-raisins
https://cookidoo.be/recipes/recipe/nl-BE/r320471

7 mei

Wees een van de eersten met de nieuwe TM7
Het is zover de eerste TM 7 komen eraan en jij kunt hem eerder krijgen dan iedereen
Hoe?
Wordt Thermomix advisor en profiteer van deze exclusieve kans.
 
Alle voordelen op een rij:
 
1: Ontvang de TM 7 als een van de eersten.
2: Verdien je Thermomix (met 6 verkopen is hij van jou).
3: Je contract loopt slechts 3 maanden - zonder verplichtingen.
4: Maak je eerste verkoop in de 1e maand en je verdient de gratis Thermomix shopper!!
 
 
Wat moet je doen?
 
Slechts 1 maal een training volgen en je bent klaar om te beginnen.
 
Benieuwd? Neem contact op met mij en ik vertel je er alles over.
 
Rita van Frankfoort
0653775768

JOIN MY TEAM



tm74










15 februari



De nieuwe Thermomix TM7 komt er aan! Het best bewaarde geheim van Vorwerk.


De leveringen beginnen vanaf 2 de helft april. Je kunt wel al pre-orderen….


Wil je hem bestellen mail: info@thecakehouse.nl of bel: 0653775768 voor meer informatie!




tm74






tm7 3







tm7 2







tm 9







1 februari

De nieuwe maandaanbieding:


0f19d0d6-25c9-d76a-874d-ab37c89c2fdf


2 januari 2025

The next generation Thermomix advisors!!!


ayla en lulu thermomix 4


thermomix jasper  15





1 januari 2025





472136037_10162900347362743_975995948267961017_n








2 december



Een super gezellige Thermomix Gift workshop voor de feestdagen! Wat was het weer ontzettend leuk!! Wil je een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl of bel: 0653775768





ws18ws7 2ws13ws20ws4ws8







1 december



De nieuwe maandaanbieding voor de Thermomix!
App of mail als je wilt kennismaken!



2741180c-8878-ecbe-cc73-7a17a7ed8eed


05907450-996b-98fe-af63-5d80066d419a










4 november

Nog even het ijs maken met de thermomix!!!



https://www.youtube.com/watch?v=Dus8PXkmmIA




1 november



De Thermomix maandaanbieding voor November!!
Ben je geïnteresseerd? Boek een demo!

info@thecakehouse.nl


7b71d0ba-fd69-ecc7-39b2-406013ed785a




49575945-b055-aac3-a8b4-530cf2a5e9e2






26 oktober



Klaar voor de Tartelettes!!!




PHOTO-2024-10-26-09-28-07





19 oktober



Zaterdag 30 november gaan we leuke gifts maken met de Thermomix. Iedereen kan meedoen. Mail naar info@thecakehouse.nl


13 oktober



Zaterdag 26 oktober gaan we het tartelette avontuur aan met de thermomix!
Getest en goedgekeurd!
Wil je nog meedoen? Stuur een berichtje naar info@thecakehouse.nl




tartelet 1a



tartelet 1c


tartelet 1b






11 oktober


Een super gezellige loempia met dip Thermomix demo!!


462144803_3359048487561223_2300775813454275969_n462139660_3359048347561237_9123901325576703967_n462000930_3359048660894539_3464054995126917962_n




29 september






Zaterdag 26 oktober worden er kartelets gemaakt. Wie kan ze nu weerstaan? We gaan werken met de Thermomix maar je hoeft hem niet te hebben. Ideaal om hem te leren kennen. Het is een demo/ hands-on en de prijs is 17,50 p.p
Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar: info@thecakehouse.nl


20 september




De zomer loopt op z'n eind en we gaan weer met de Thermomix aan de slag.
Deze keer worden het heerlijke loempia's met een supere lekere zoetzure dipsaus.

Zaterdag 5 oktober /start om 13.00 uur tot ca. 16.00 uur/ prijs is 17,50 p.p

Je hoeft geen Thermomix te hebben om deze leuke demo-hands-on mee te doen en erg leuk om kennis te maken met de Thermomix.


PHOTO-2024-09-20-13-55-34











18 juni


Wegens verbouwing is de winkel gesloten.

Workshops en cursussen gaan gewoon door…








28 mei


Thermomix ijs-workshop, was was hij weer super gezellig!

441958805_3236132969852776_7803674411816451493_n




442499306_3236133103186096_8069896937563513151_n



441529348_3236132799852793_7007169877917596814_n




441923612_3236132863186120_6238971528671374201_n








24 mei


Wegens verbouwing alleen op afspraak open!






9 maart




391729082_3068487749950633_2532094195582828160_n



Zaterdag 15 juni gaan we heerlijke vlaaien bakken! Heb je geen Thermomix? Geen probleem er staan er hier en je kunt op een leuke manier deze machine kennen.Wil je meedoen stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl












PHOTO-2024-03-09-11-05-45


Thermomix Sous-Vide koken. Leer deze fantastische manier van garen kennen met de Thermomix op zaterdag 20 april. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl





c1c9b3be-7ff6-4fa6-9d15-40268eb24de7



We gaan met z'n alle verschillende soorten ijs maken die we er na gezellig gaan proeven. Pure ingrediënten, geen conserveringsmiddelen en de mogelijkheden zijn oneindig. We werken met kleine groepjes. Je hoeft geen thermomix te hebben om mee te doen aan deze workshop.
Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl


Zaterdag 25 juni om 13.00 uur










10 januar



Vrijdag 11 januari gesloten wegens meeting!






5 jan

FB_IMG_1557423129152


Macaron workshop op zaterdag 17 februari!





7 december




Komende vrijdag en zaterdag wegens Kerstmarkt gesloten!










7 november 2023





Komende vrijdag 10 november zijn wij vanaf 14.00 uur gesloten!





25 oktober


PME Sugar Paste met certificaat!


1529841_591300164336083_4922830090366982045_o-1

PME Sugar Paste: Donderdag middag start 8 januari vanaf 14.00 uur tot ca. 17.00 uur



Donderdag 30-11-23 14.00-17.00
Donderdag 14-12-23 14.00-17.00
Donderdag 21-12-23 14.00-17.00
Maandag 08-01-24. 13.00-16.00
Maandag 22-01-24. 13.00-16.00
Maandag 29-01-24. 13.00-16.00
Maandag 12-02-24. 13.00-16.00




Kijk voor PME voor meer informatie! Wil je je skills naar een hoger niveau tillen is dit je kans.

Schrijf je in via info@thecakehouse.nl
Of
Tel.nr. 0653775768


15 oktober



Het resultaat van een super gezellige Limburgse vlaaien bak workshop!



4c2aa274-044d-4512-96e1-bd60000b2181






5 oktober



Binnenkort weer een workshop slagroomtaart maken met behulp van de Thermomix! Ook zonder Thermomix kun je deze meedoen!




ad06e050-69e2-41b1-a84c-749298b36363



1 oktober



e7a45fea-b157-419c-addd-a3cc4cbb9e61


15 september



Zaterdag 14 oktober: Workshop Limburgse vlaaien m.b.v. de thermomix. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl of stuur een berichtje naar 0653775768.
Ook als je geen thermomix hebt is hij super om mee te doen……
Deze is helaas vol. Wil je de volgende keer mee doen? Stuur dan een mailtje naar info@thecakehouse.nl


41861faf-a056-4a12-8615-9e66dff934f4 93a3198d-0520-4d03-b166-1ee87d782ccf




15 september




Vrijdag 15 september vanaf 11.30 tot 13.00 gesloten wegens tandarts bezoek!






13 juli




We hebben vanaf 20 juli t/m 26 augustus zomervakantie. Mocht je iets nodig hebben dan kun je altijd contact opnemen. Indien we thuis zijn doen we graag voor je open!

12 juli




Zaterdag 15 juli i.v.m. inkoop gesloten!





15 juni





Morgen 16 juni zijn we de hele dag gesloten!








11 juni


Zoveel jaar geleden en nog steeds zo gaaf….


351160970_563866465956156_4794795184822310974_n



351328540_285410163932562_4753830298600890416_n













24 april



Voor wie de thermomix wil aanschaffen en liever gespreid betaald…


Schermafbeelding 2023-04-24 om 10.54.47




22 april



Zaterdag 22 april zijn we vanaf 14.00 uur gesloten!


21-april


Goed nieuws! De Thermomix kun je nu kopen met 60 dagen betaling via Klarna. Mail naar info@thecakehouse.nl voor mee informatie!










15 april


De workshop botercreme bloemen!




b56d4279-c030-4e75-86a8-5c7205178341




0dcf39b6-e83a-4647-8aaa-e16db706e367



3be23891-6c79-41b1-8034-217c11148207




5c21abe4-b01e-4e27-848a-ca5bd54eec53



e091586c-0043-4ef1-a084-d9e38ac8c6b4




29 maart

In love met de thermomix


rum rozijnen ijs thermomix goed








20 maart



Zaterdag 1 april thermomix workshop chocolade!



0c64100c-789c-4f0c-aca6-32e884e37d13




14 maart




thermomix  3 karnemelk broodjes 1









Komende zaterdag( 18 maart) zijn wij vanaf 13.30 uur open!



10 maart






Op zoek naar een leuk team-of vrienden/vrienden uitje? Met z'n allen iets lekkers maken met de Thermomix, super gezellig en leerzaam. Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768 voor de mogelijkheden…..



330295624_220024573851852_2940341310466525406_n







8 maart


PME sugar Paste examen! Zooo trots…..


330501699_919418692578742_9030220066365777801_n 330302138_766282821733212_1014334546171493068_n


330318739_168637762634645_7221825008615559721_n



331884100_577172814445056_9178759766879431301_n 331498425_741339554034739_8086934705217226390_n



333487636_1671102616739708_3777900148685207293_n 330334354_230054899470761_5540208598099818266_n








5 maart



Afgelopen zaterdag een super gezellige Thermomix workshop gehad in Heerlen het mooie Nederlandse Limburg
Heel erg bedankt meiden!
Wil je ook een keer meedoen? Mail dan naar info@thecakehouse.nl



330295624_220024573851852_2940341310466525406_n




330815067_770591454163938_18316482719442393_n


330356276_623261739610730_5718864225113636708_n



330292408_658272206306132_5350732782272573493_n



329793559_942118386949685_2231202667830609293_n



334695456_964907824491952_3749548274332983094_n





334737507_3412159132435680_2667985596386131840_n


Schermafbeelding 2023-03-05 om 16.21.42




5 februari


In de weer met tasjes, de volgende les van P.M.E. sugar paste. It's all about cake....





56EF743E-449F-4C56-8679-A54D3B82B447





C7ACEB92-388C-4DAF-80AE-DF6FEC91BB79





CF4372A8-6BD0-4315-B9F4-BD6FF35DDEF8





52CCAE0D-8D2C-40CD-899E-A910243F723C







1 februari

Komende vrijdag, 3 februari, gesloten wegens meetings............





Januari


En weer een super gezellige butter creme workshop!





324683982_3031026780524950_8840363767689177747_n.


324916221_483845530369598_1547006563449447056_n. 322029420_568209751513755_2699508131547261489_n. 324465076_2030074307383616_6664181935191171168_n


321867090_559814786173072_3021166529009745469_n. 324364241_1318585088875070_3659853185371340995_n 321882140_1797203337345196_5355195780188524955_n


.




30 oktober


Een super gezellige Thermomix demo!



311942239_2753737591425652_4026423815724308267_n311645334_2753736844759060_7466739038244676937_n311574855_2753737798092298_224723612677243669_n


9 oktober


Ook nog een goede reden om verliefd te worden op de thermomix!
Wil je een demonstratie? Bel dan 0653775768 of mail info@thecakehouse.nl






311172826_10160633518707743_5006112200108473227_n



8 oktober


Een schattig taartje met passievrucht en framboos en chocolade ganache bloemen!



3dde80d7-26a7-4307-a1b9-65f45a8a7870-1


1e986ef6-abb2-45f7-98fb-3f5e01652291



85881aee-8351-4d1a-81af-718e26855b26



9db4e91b-21e6-4329-a45b-ce7fb73d4b80






14 september


Wat als je zoveeeeel druiven hebt? Lekkere en gezonde sap maken in de Thermomix!
Een werkje van niets!



f16fda9b-7e17-455a-a170-9813044a9723



5b983a5c-4278-4e09-89c9-4f2b319d2c0e



504414d9-a539-4a5e-b4fd-8a73a333c71d





13 september



Wil je een ontzettend gave cursus volgen en heel veel leren over fondant en taart decoreren? Volg dan de PME SugarPaste cursus met certificaat!


Schermafbeelding 2022-09-13 om 23.15.05







25 augustus


Schermafbeelding 2022-08-21 om 08.24.29



24 augustus


Maandag 5 augustus start er weer een PME SugarPaste cursus! Wil je je ontwikkelen zorg dan dat je erbij bent en geef je snel op!
Mail info@thecakehouse.nl of bel 0653775768







11 juli



We zijn vanaf 29 juli t/m 30 augustus zijn we gesloten. Heeft u wat nodig? U kunt altijd mailen, bellen of appen. Indien we er zijn doen we graag voor u open!



27 juni



5 September start er een PME sugar Paste cursus. Zoek je een allround cursus waar alles rondom fondant aan bod komt dan is dit dit je cursus.
Super leuk om te doen en je leert er ontzettend veel en hij is ook nog met certificaat!





30 mei




Komende vrijdag, 3 juni, zijn we gesloten!

Zaterdag zijn we er weer!




12 mei



Wist je dat het ook mogelijk is om privé workshops te boeken?

Mail: info@thecakehouse.nl voor de mogelijkheden


18 april




Wil je leren strak afsmeren? Donderdag 21 april om 10.00 uur kan dat!
Mail naar info@thecakehouse.nl voor meer info……





4 april 2021




272249182_2524584961007584_5232370757147455811_n

Wil je meer uit je airbrush halen en iets heel nieuws proberen dan is dit je workshop. We gaan werken op een dummy maar je kunt ook op taart werken als je dat wilt, neem hem dan gevuld en strak gecrumbcoat mee. De kleuren kun je zelf kiezen Super om allemaal te leren! Mail naar info@thecakehouse.nl als je mee wilt doen. Zaterdag 16 april; 10.00-15.00 uur 95,00



31 maart





Thermomix baking skills Maandag 25 april om 14.00 uur
Prijs is 49,50 p.p.
We gaan aan de bak met behulp van de thermomix. We werken in een ontspannen gezellige sfeer en maken heerlijke amandel sprits, uienbrood en een Speculoos mouse taartje met gecaramelisseerde appel. We werken per 2 personen met een thermomix, het kan een TM5 of TM6 zijn. Iedereen neemt zijn creaties mee naar huis om met familie en vrienden ervan te genieten Heb je geen thermomix maar wil je wel meedoen kan dit ook. Min. 3 personen en Max 6 personen




30 maart

De Wilton Buttercream kanjers!


Proficiat allemaal!



273515606_1015729569295046_6979060689706041998_n273468636_694559181711401_5556069299001437918_n273936238_368657124705011_2205055989777188028_n273609509_7147128135361717_6943943243295168072_n








13 februari


Nieuwe Wilton 1 en 2 datum!!




11 februari



Zaterdag 19 maart Thermomix workshop Tapas


17 januari 2022


Nieuwe workshop op zaterdag 5 maart!!!


Botercreme, airbrush en eetbaar kant


Mail naar info@thecakehouse.nl of bel 0643775768 als je mee wilt doen



271667679_256027513326958_2286447289119456660_n-1

7 december 21

Nieuwe datums wilton 1

Schermafbeelding 2021-12-07 om 09.47.00











4 december



PME Sugar Paste examen!
Wat een kanjers!





263309729_866482840715190_3401338670295691155_n




262863226_358526066041604_3179656487468434331_n





263314570_1536494990024404_1979911956480322005_n




263785585_618275165885758_8353240153218869752_n








23 november



Vrijdag 26 november zijn we gesloten!



22-november




Spelen met macarons!

Passievrucht ganache met rode sinaasappelgel en capuccino ganache met praline!

259017973_409518000814141_2846143365050411321_n







19 november


Nieuwe workshop Korean buttercreme!



257742624_403919408099402_5982114013615977649_n 2









15 oktober



Op donderdag 18 november start er weer een nieuwe Wilton Buttercream, wil je meedoen mail dan naar Info@thecakehouse.nl






4 oktober 2021


Heb je zin om een eclairs te bakken als een pro? Maandag 8 november staat er een workshop mineclairs gepland. Schrijf je in via info@thecakehouse.nl



243755509_558263702107212_3088764540439215412_n



243916335_228422375936257_3752615355776415080_n




4 september



Zaterdag 2 oktober start en weer een PME sugar Flowers



Unknown


13497795_860820610717369_8715514996467470859_o





21-augustus

Binnenkort start de Wilton 3 fondant op woensdag


We gaan weer langzaam beginnen

Carrotcake, sinaasappel/mango confit, gecarramelliseerde pecan noten, yogurtmouse en witte chocolade!



15D73593-E833-4752-A681-A9DFF30642C4_4_5005_c





19 juli 2021




Wij zijn vanaf maandag 26 juli tot zaterdag 21 augustus i.v.m. vakantie gesloten.
Mocht u dringend wat nodig hebben dan kunt u altijd appen of bellen indien we thuis zijn doen we graag open.




27 april





Siciliaanse cannoli gemaakt! Gedraaid in de amandel, gefrituurd in canola olie , gebrushed met honing. De vulling is ricotta met mascapone, sinaasappel, pistache en pure chocolade stukjes. Het glijdt gelijk naar je heupen maar lekker is het



175704596_2293538984112184_3843835161636904885_n




16 april




Nieuwe workshop in de maak!
Wil je meedoen mail dan naar info@thecakehouse dan krijg je als eerste de datum wanneer we weer mogen…


173919072_461115518556512_8580781397244153585_n






19 maart 2021



Weer een nieuwe gave workshop! Als Covid-19 het toelaat ….


162197687_808823559730451_3291868803961477761_n




5 maart 2021


Zandkoekjes met kokos, niet normaal zo lekker….



156976854_1112094859303818_2090953970178129077_n




2 maart 2021


Aan de bak dan maar, ik voel een workshopje aankomen.

Zulke lekkere cakejes……


Pistache, hazelnoot, amandel cakejes met verse framboosjes en een abrikozen-rum glazuur.


Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.02.03



22 februari 2021



Voor een super lief klein mensje…..



Schermafbeelding 2021-03-05 om 11.10.23





8 februari 2021


Mini tarteletjes gemaakt met de thermomix. De beste banketbakkersroom tot nu toe. Kijk bij de recepten als je het wilt proberen!

147289519_428703605226664_1795832188747775611_n



Zaterdag 6 februari 2021



Bij recepten voor de thermomix toegevoegd: Napolitaanse cake.
Echt heel makkelijk en super lekker. Alleen niet ongeduldig zijn zoals ik en gaan snijden voordat de glazuur uitgehard is.
Heb je nog vragen mail dan gerust.

146433959_326908495352481_1581741322218313124_n




Zaterdag 29 januari



Hopelijk kunnen we snel weer beginnen met de cursussen en workshops!




Woensdag 20 januari




Hazelnootsponge, home-made praline, caramel, frisse kersen, praline botercreme,.


141161591_2206910202775063_1020892549840550202_n