De kers op je taart


images-2Alle PME cursussen zijn in Heerlen, Limburg, bij The Cakehouse te volgen!
Rita van Frankfoort is gecertificeerd PME en Wilton InstructriceDE PRIJS PER MODULE IS 375,00 EURO INCL. KIT EN LESBOEK EXCL . MATERIALEN EN INGREDIENTEN DIE JE NODIG HEBT TIJDENS DE LES EN VOOR HUISWERK
PME professional module

 
pixel_trans
De PME professional module bestaat in totaal uit drie modules. U kunt de modules afzonderlijk volgen en in een willekeurige volgorde. U kunt dus zelf de module kiezen waar u de meeste interesse in heeft. Na het behalen van alle drie de modules ontvangt u het felbegeerde PME Master Certificaat.
Voor elke module geldt dat er huiswerk mee gegeven wordt om de technieken goed te leren beheersen en om de les voor te bereiden. De materialen die nodig zijn tijdens de training en voor het huiswerk zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. U ontvangt bij aanvang van de training een lijst met benodigde materialen.
PME_sugar-flowers
PME professional module Flowers
Deze module is geheel gericht op het maken van suikerbloemen. Er worden verschillende bloemen gemaakt met en zonder draad en verder wordt er aandacht  besteed aan het dusten, tapen en arrrangeren van boeketten. Ook leert u hoe u de bloemen mooi kunt houden en bewaren en maakt u een fantasie bloem.

PME professional module Fondant
PME1-training
In deze module wordt uitgebreid aandacht besteed aan het vullen en bekleden van een echte taart, het bekleden van een dummy en het stapelen van taarten. Daarnaast leert u verschillende decoratie technieken, zoals: crimpen, embossen, draperieën en lussen (swags), frillen, linten en strikken, brodery anglaise, puzzelen met uitstekers, uitsteektechnieken, een inlay maken.


PME professional module Icing
PME3-training
In de icing module leert u alle ins en out van icing. U leert wanneer u welke soort icing gebruikt en hoe u de verschillende soorten icing maakt (buttercream icing, royal icing, and color flow en run-out icing). Verder komen de basistechnieken, coating en verschillende icing- en spuittechnieken (run out patroon, borders en collars, extensions en bridges, brush en embroidery, lace designs) aan bod.